За нас

За нас

Фотографско студио КОНАС е най-голямото и единственствено по рода си в Южна България.

Създадено, за да отговори на високите изисквания на съвременната фотография и изработване на художествено оформени фотографии. Качествените и модерни технологии, с които работи екипът на фотографско студио КОНАС, дава възможност да се постигнат най-високи резултати и да бъдат задоволени и най-взискателните клиенти. Фотографско студио КОНАС има богат избор от фонове, които да отговорят на вашия изтънчен вкус.

Дейноста на студиото не се ограничава само в рамките на студиото, техниката, с която разполагаме, ни дава възможност да работим на много високо ниво и извън студиото, било то на закрито или открито. За да бъде клиентът максимално доволен от нашата работа, когато рекламираме него или негов продукт, ние сме готови да отговорим на всякакви професионални предизвикателства!

За вашия стайлинг би могъл да се погрижи и професионален гримьор, но дори и без него всяка една от Вашите снимки ще бъде ретуширани и обработена така, че от нея да бъде извлечен максималният блясък и красота отговаряща на Вашите изисквания.