РЕКЛАМА

 

Благодарение на билбордната реклама се усъществяват както имиджови, така и продуктови реклами, като посланието достига широк кръг от аудиторията. За билбордният тип реклама е много важно да се знае, че тя трябва да дава цялата информация в рамките на 4 секунди.

Голямото разнообразие на материали за печат на фирмата 3М, с която работим (ВИНИЛ, PVC фолиа, ХАРТИЯ, КАНАВА), гарантира и високо качеството на отпечатания файл. Фирмата 3М Scotchprint е световно известна и дава гаранция за дълготрайноста на отпечатаната визия.

галерия

Това е много широко разпространен начин за реклама. Каталозите могат да бъдат работни и имиджови. Те дават най-пълна представа за това, което предлага рекламодателя.

Ние се стараем при разработването на всеки каталог да използваме стратегия, която да отговаря на изискванията на клиента.

Нашите клиенти са се доверили на опитът ни в хрумването на идеята, разработването на стайлинга на декорите и снимките, реализирането на самата фотосесия и оформянето на дизайна на каталога. За да бъде всеки каталог уникален ние използваме АРТ хартии и нови технологии за така нареченото облагородяване на печата – ламинати (мат, гланц, сатен), UV лакове, селективен лак, щанци и др.

галерия

В края на всяка календарна година се развихря рекламна кампания на тема Нова година. ВСЯКА една фирма си прави календар, който в многото случаи става един от всичките и накрая по стените остават само най-силните и весели календари – все пак стоят цяла година.

За да бъде календарът ви уникален ние използваме САМО АВТОРСКИ снимки.

Облагородяването на печата, като използването на селективни лакове, ламинати и щанци допринасят за уникалната визия на вашия календар и гарантират, че той ще бъде използван по предназначение, и вашият рекламен бюджет ще бъде оправдан.

галерия

Брендирането на автомобили е още един нестандартен и атрактивен начин за поднасяне на рекламно послание, което се изплаща за много кратък период от време.

Предимството на автомобилната реклама е, че тя се движи и във всеки един момент от времето тя достига до различен кръг от хора. Облепването на превозното средство може да е както частично, така и цялостно.

Всеки един модел на мотор, лек автомобил, камион или фругон има специфични особености на купето или каросерията, които се обобщават в сложни кривини – тези кривини от своя страна определят изборът на фолио. Препоръчва се серията за автомобили на 3М – ScotchCal 40;50 и SC 180;380 в зависимост от гаранцията и дълговечността на апликацията.

Екипът на ФОТОГРАФСКО СТУДИО КОНАС:

  1. снима превозното средство
  2. взема размерите
  3. разработва дизайн съобразен с кривините на автомобила и изискванията на клиента
  4. препоръчва материал за печат
  5. разпечатва визията
  6. след това я монтира.

В зависимост от използваният материал и гаранцята за неизменост на цветовете е от 1 до 4 години

галерия