ФОТОГРАФИЯ

Разработването на една рекламна фотография отнема време – часове, дни а понякога и месеци (ако се съобразяваш с природата), за да може една фотография да се използва за реклама, тя трябва да има ИДЕЯ!

Това което правя с моя екип е: Да тръгна от това къде ще бъде използвана фотографията, към кого ще бъде насочена, и тогава да се роди идеята за това какво и как ще бъде снимано. Дейноста ни не се ограничава само в рамките на студиото. Техниката, с която разполагаме, ни дава възможност да работим на много високо ниво и извън студиото, било то на закрито или открито. За да бъде клиентът максимално доволен от нашата работа, когато рекламираме него или негов продукт, ние сме готови да отговорим на всякакви професионални предизвикателства!

Кой ще снима вашата сватба…?
Има ли значение това…?

Моят съвет е: неправете компромис за това! За съжаление когото разберете, че съм прав ще бъде твърде късно. Сватбеното снимане е не само да натискаш копчето на апарата. То е онова майсторство което се изисква за много кратко време да уловиш най-чувствените, най-красиви и вълнуващи моменти от сватбеното тържество, които да запечаташ на снимка. За да може Тя да ти ги напомня всеки път, когато я погледнеш, по начин, по който да имаш чувстовото, че сякаш е било ВЧЕРА.